Energie management

Een nieuwe manier van groene energie beheren!

Onze Hybride oplossingen


Green Hybrids BV introduceert een tweetal hybride managers waarmee u zelf bepaalt op welke wijze u zelfvoorzienend in energie kunt worden. Beide hybride managers hebben als uitgangspunt het maximaal benutten van opgewekte energie, geheel naar uw eigen wensen.

Of u nu zonnepanelen of Windwokkels™ wilt managen of, beter nog, een combinatie van wind en zon wilt toepassen. Deze hybride managers halen het maximale uit uw opbrengst en zorgen voor een naadloze samenwerking met het bestaande lichtnet mocht dat nodig of wenselijk zijn.

De hybride managers combineren de sterkte punten van zon en wind en zorgen er voor dat u maximaal uitzicht hebt op een opbrengst die minder afhankelijk is van weersinvloeden.

Uitgangspunt voor onze concepten is dat u, zonder terug te leveren, maximaal zelfvoorzienend kunt zijn.
Zomer en winter.

Hybride manager TOTAAL.


Deze hybride manager heeft aansluitmogelijkheden voor Windwokkels™ en/of zonnepanelen. Deze manager is aangesloten op een Lithium (Lifepo4) accu pakket.

Hierdoor wordt in geval van overproductie de niet gebruikte groene energie tijdelijk opgeslagen en dus niet gesaldeerd maar gereed gehouden voor eigen gebruik.

Als de productie van eigen energie niet toereikend blijkt dan zorgt deze manager ervoor dat de opgeslagen energie wordt gebruikt eventueel in combinatie met het lichtnet.

De hybride manager heeft een aantal zeer bruikbare opties. Zo kunt u bijvoorbeeld, als er opslagruimte beschikbaar is in de accu, aan het einde van de nacht nog gebruikmaken van het nachtstroom tarief om af te vullen en dit vervolgens overdag te gebruiken.

De hybride manager is ontworpen om mee te groeien in uw behoefte om meer en meer zelfvoorzienend te zijn.

Een zeer flexibel concept.

Hybride manager Opslag


Deze hybride manager is toepasbaar in bestaande omgevingen waar bijvoorbeeld zonnepanelen al functioneren in een systeem waarbij gesaldeerd wordt. De hybride manager is aangesloten op een Lithium (Lifepo4) accu pakket en kan ook Windwokkels™ integreren in uw bestaande systeem. Door de koppeling met accu’s kunt u zelf bepalen hoeveel van de te salderen energie tijdelijk wordt opgeslagen voor eigen gebruik op korte termijn. U kunt dus desgewenst doorgroeien naar een opzet waarin u niet meer saldeert maar zelfvoorzienend zult zijn. Ook deze hybride manager heeft dezelfde, zeer bruikbare, opties. Zelfs een noodstroom EPS optie wordt standaard meegeleverd.