Is uw locatie geschikt?

Bepaal hier of uw locatie geschikt is voor het plaatsen van een Windwokkel

Om de Windwokkel volledig tot zijn recht te laten komen zijn er een aantal voorwaarden waaraan uw locatie moet voldoen. Deze helpen u om te bepalen of een Windwokkel in uw situatie interessant is. 

Voorwaarden locatie

1. De Windwokkel moet op een vrije plek kunnen staan. Dit betekent dat ca. 50 meter rondom de Windwokkel geen obstakels hoger dan de Windwokkel (6 meter) kunnen staan. Denk aan bomen en schuren.
2. De Windwokkel wordt standaard op een 4 meter paal en een betonfundering geplaatst.
3. Wanneer u de Windwokkel op het dak van een huis of schuur wilt plaatsen dient er allereerst een verificatieberekening te worden gemaakt door een extern ingenieursbureau.
4. Als het gaat om vergunningen zien wij dat er bij gemeenten steeds meer mogelijk is. Wel raden wij u aan om eerst advies te vragen bij uw gemeente én uw buren.
5. De Windwokkel valt niet onder de subsidieregeling voor kleine windmolens. Of u eventueel toch in aanmerking komt voor subsidie kunt u ook navragen bij uw gemeente.
6. Bent u particulier? Door de enorme populariteit van de Windwokkel levert Green Hybrids alleen aan de zakelijke markt. Heeft u een installatiepartner in de buurt, dan komen wij graag met hen in contact.

Opbrengst
De opbrengst van de Windwokkel is locatie afhankelijk. In het beste windgebied aan de kust hebben wij opbrengsten tussen de 2.000 en 3.000 KW op jaarbasis gerealiseerd. Nederland is echter verdeeld in 3 windgebieden. Op deze pagina vindt u de windkaart van Nederland. Hierin kunt u zelf bepalen in welk windgebied u zicht bevindt en of er voldoende wind is om uw Windwokkel rendabel te laten zijn.

Prijzen
Onderstaand kunt u de brochure van de Windwokkel downloaden. Hierin vindt u informatie over de mogelijkheden en de prijzen. Wij adviseren u om eerst een berekening te maken om de kosten en baten tegenover elkaar te zetten.

Is de Windwokkels interessant voor u? Wij maken graag voor u een offerte op maat.