Mobiele energieopslag

Groene energie op iedere gewenste locatie.

De behoefte van bedrijven om zelf opgewekte groene stroom op iedere gewenste locatie te gebruiken en te transporteren groeit snel. Op uw bedrijf heeft u wellicht een overschot van stroom die u via zonnepanelen opwekt. Deze wilt u het liefst gebruiken voor uw elektrisch materieel op uw projecten. Op veel bewoonde plekken is het gebruik van vuile en luidruchtige brandstof aggregaten niet meer toegestaan.

Green Hybrids heeft hiervoor meerder mobiele stroomvoorzieningen ontwikkeld. Deze oplossingen maakt het mogelijk groene energie naar iedere gewenste locatie te transporteren. De mobiele stroomvoorzieningen kunnen worden gebruikt voor EV laden, krachtstroom en 3 x 230V. Daarnaast worden ze geleverd in verschillende uitvoeringen, desgewenst is uw huisstijl kleuren en voorzien van uw logo.

PowerTrolley

Groene energie op iedere gewenste locatie met de Power Trolley. Onze kleinste mobiele stroomvoorziening is een echter krachtpatser! Met maar liefst een 3000w nominaal vermogen en 5000w piek vermogen in het formaat van een vliegtuigkoffertje. De Power trolley is voorzien van 230v, 12v en USB aansluitingen.

Groen opladen op locatie? Als extra optie zijn portable zonnepanelen leverbaar.

Technische specificaties

Green Hybrids PowerTrolley