Prestaties

Een nieuwe manier van stroom opwekken!

Het waait in NL vrijwel altijd, vaak 24 uur per dag. Door een Windwokkel™ in te zetten, wordt de opbrengst van groene energie meer verspreid over de hele dag. Een belangrijk voordeel als er behoefte ontstaat om meer zelfvoorzienend te zijn. Met name de opkomst van warmtepompen vragen om “groene aanvoer”24 uur per dag.

De Windwokkel™ levert, afhankelijk van de locatie en bij gemiddelde windsnelheden, op jaarbasis tussen 2000 en 3500 Kwh. Dit is vergelijkbaar met 12 tot 25 zonnepanelen. Zonnepanelen hebben een geweldige piek bij mooi weer, maar ook een enorme dip bij slechter, typisch Hollands weer.

Groene windenergie wordt veel gelijkmatiger opgewekt als bij zonnepanelen. Minder hoge pieken, minder dips en niet gebonden aan daglichturen maar 24 uur per dag kans op opbrengst.

Een combinatie van Windwokkels™, een beperkt aantal zonnepanelen, een hybride manager en een Lithium (Lifepo4) accupakket is de ultieme oplossing voor gebruikers die zelfvoorzienend willen zijn of zoveel mogelijk willen rendement willen halen uit de eigen groene energievoorziening.