Green Hybrids QuickScan voor bedrijven

Green Hybrids heeft zich gespecialiseerd in hybride duurzame energiesystemen voor bedrijven. Hierbij maken wij slim gebruik van uw huidige lichtnet, het opwekken van energie uit wind en zon en het efficiënt opslaan van energie in accusystemen. Met de Green Hybrids QuickScan maken wij inzichtelijk waar in uw bedrijf de besparing ligt en hoe u maximaal rendement haalt uit wind- en zonenergie. Het vertrekpunt hier is uw huidige energienet.

Deze QuickScan is bedoeld voor bedrijven om inzicht te krijgen in de besparingsmogelijkheden.

Voor particulieren

Bent u particulier? Green Hybrids levert hoofdzakelijk producten aan de zakelijk markt. Op dit moment zijn wij in gesprek met meerdere dealers die voor ons de particuliere sector kunnen bedienen. Zij kunnen de producten van Green Hybrids naadloos combineren met duurzame producten voor uw woning, zoals bv. warmtepompen en isolatie. Wanneer u ons een contactformulier invult houden wij u graag op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Wat maakt onze QuickScan inzichtelijk?

    QUICKSCAN AANVRAGEN

    Green Hybrids heeft zich gespecialiseerd in hybride duurzame energiesystemen. Hierbij maken wij slim gebruik van uw huidige lichtnet, het opwekken van energie uit wind en zon en efficiënt energieopslag in accusystemen. Met de Green Hybrids QuickScan maken wij inzichtelijk waar voor u de besparing ligt en hoe u maximaal rendement haalt uit wind- en zonenergie. Het vertrekpunt hier is uw huidige energienet.

    Contactgegevens

    Huidige situatie

    Toekomstige situatie