Download onze brochures

Peak Shaving

Opslaan van het overschot

Zonnepanelen hebben een piek bij mooi weer, maar ook een enorme dip bij slechter, typisch Hollands weer. Green Hybrids heeft een systeem ontwikkeld dat u in staat stelt met behulp van Peak Shaving de overproductie van uw opgewekte groene energie voor eigen gebruik op te slaan. Peak Shaving kan ook worden ingezet om de energie in de daluren op te slaan voor piekverbruik de volgende dag. Bijvoorbeeld voor het opladen van uw elektrisch wagenpark.

Energie opslag

Maximaal rendement uit groene energie

Steeds meer bedrijven willen zelf kunnen beschikken over opgewekte groene stroom zonder dit eerst terug te leveren. De prijsstijgingen en de toenemende instabiliteit van het lichtnet leiden ertoe dat het voor bedrijven interessant is geworden zelf opgewekte groene stroom op te slaan. Deze stroom kan worden gebruikt op een later moment of op een andere locatie. Green Hybrids bouwt accusystemen op maat voor deze toepassing. Deze opslagsystemen kunnen naadloos meegroeien met uw toenemende behoefte van zelfopslag.

De voordelen:

Powerwall lithium 10KWh

Groen ondernemen mag u best laten zien

De Powerwall van Green Hybrids is compact en heeft een luxe uitstraling. Dit accusysteem heeft een opslagcapaciteit van 15 KW. Door het slimme ontwerp neemt deze accu weinig ruimte in beslag.

High Voltage Accumeubels

Maximale opslagcapaciteit voor bedrijven

Green Hybrids is gespecialiseerd in High Voltage accumeubels om het overschot uit zonnepanelen op te slaan. Deze accumeubels worden compleet geassembleerd geleverd tot max. 800V.

Noodstroom voor uw bedrijf

Uw bedrijf altijd operationeel

Om stroomuitval bij bedrijven te voorkomen heeft Green Hybrids noodstroom oplossingen ontwikkeld. Deze systemen worden compleet geprogrammeerd geleverd en zijn modulair uit te breiden.