Download onze brochures

WIJ KUNNEN OOK U HELPEN BESPAREN!

Door middel van de gratis Green Hybrids QuickScan maken wij inzichtelijk waar voor u de besparing ligt en hoe u maximaal rendement haalt uit wind- en zonenergie. Het vertrekpunt hier is uw huidige energienet.

Vragen?

085 - 029 18 44

Energie opslag

Maximaal rendement uit groene energie

Steeds meer bedrijven willen zelf kunnen beschikken over eigen groene opbrengst zonder dit eerst terug te leveren. Prijsstijging en de toenemende instabiliteit van het lichtnet leiden ertoe dat het bijzonder interessant is geworden om de eigen opgewekte groene stroom op te slaan. Hiervoor beschikt Green Hybrids over accusystemen die volledig op maat gemaakt worden. Deze opslagsystemen kunnen vervolgens naadloos meegroeien met uw toenemende behoefte van zelfopslag en uitgesteld gebruik van uw eigen opgewekte groene stroom.

Zonnepanelen hebben een geweldige piek bij mooi weer, maar ook een enorme dip bij slechter, typisch Hollands weer. Green Hybrids heeft een systeem ontwikkeld dat u in staat stelt met behulp van Peak Shaving de overproductie van uw opgewekte groene energie voor eigen gebruik te behouden en niet meer extern te salderen. Peak Shaving kan ook worden ingezet om in de s ’nachts in de daluren energie op te slaan voor piekverbruik de volgende dag. Bijvoorbeeld voor het opladen van uw elektrisch wagenpark.

De voordelen: