Mogelijkheden EnergyHub:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dockingstation voor uw klein gereedschap en materieel

Om uw materieel aan het einde van de dag veilig op te laden is de EnergyHub voorzien van een docking station. Dit docking station wordt gevoed door wind en zonenergie. 

Dockingstation klein materieel

EnergyHub: de basis voor emissievrij werken

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektrisch materieel op de bouwplaats. Dit materieel moet aan het einde van de dag worden opgeladen en veilig worden opgeborgen. Green Hybrids levert een complete EnergyHub als centrale basis voor emissievrij werken op uw project.

De EnergyHub van Green Hybrids bestaat uit een compleet ingerichte 20ft container met 40 KWh Lithium (Lifepo4) accucapaciteit, een dockingstation voor klein gereedschap en de opwekking van zon- en windenergie. Wij kunnen de EnergyHub leveren in uw huisstijl en voorzien van uw reclame-uitingen. Dit maakt de EnergyHub een échte eyecatcher op uw project. Dit noemen wij zichtbaar duurzaam ondernemen.

energyhub voor de bouwplaats

Uit te breiden met BATTBOY Zero Emission Power Systems

Voor uw energiebehoefte nu én in de toekomst

Wanneer uw energiebehoefte in de toekomst toeneemt, kunnen wij dit invullen met onze BATTBOY Zero Emission Power Systems. Deze productlijn, bestaande uit accucontainers en accutrailers van 12 KWh tot 400 KWh, maakt emissievrij werken op iedere locatie mogelijk. 

energyhub voor de bouwplaats

Onze projecten

EnergyHubs in het veld
energyhub voor de bouwplaats
energyhub voor de bouwplaats

Specificaties

Alle technische specs op een rijtje
energyhub voor de bouwplaats

Extra uitbreidingsmogelijkheden op de EnergyHub


Het is mogelijk om de EnergyHub verder uit te breiden met duurzame componenten, zoals zonnepanelen. 
Door zelf stroom op te wekken, maakt u van de EnergyHub een modulaire groene stroominstallatie. Met ons eigen ontworpen frame kunt u de zonnepanelen makkelijk transporteren en bevestigen.