WIJ KUNNEN OOK U HELPEN BESPAREN!

Door middel van de gratis Green Hybrids QuickScan maken wij inzichtelijk waar voor u de besparing ligt en hoe u maximaal rendement haalt uit wind- en zonenergie. Het vertrekpunt hier is uw huidige energienet.

Vragen?

085 - 029 18 44

Mobiele energieopslag

Groene energie op iedere gewenste locatie.

De behoefte van bedrijven om zelf opgewekte groene stroom op iedere gewenste locatie te gebruiken en te transporteren groeit snel. Op uw bedrijf heeft u wellicht een overschot van stroom die u via Windwokkels en/of zonnepanelen opwekt. Deze wilt u het liefst gebruiken voor uw elektrisch materieel op uw projecten. Op veel bewoonde plekken is het gebruik van vuile en luidruchtige brandstof aggregaten niet meer toegestaan.

Green Hybrids heeft hiervoor meerder mobiele stroomvoorzieningen ontwikkeld. Deze oplossingen maakt het mogelijk groene energie naar iedere gewenste locatie te transporteren. De mobiele stroomvoorzieningen kunnen worden gebruikt voor EV laden, krachtstroom en 3 x 230V. Daarnaast worden ze geleverd in verschillende uitvoeringen, desgewenst is uw huisstijl kleuren en voorzien van uw logo.

Power trolley

Onze kleinste mobiele stroomvoorziening is een echte krachtpatser. Maar liefst 4000w nominaal en 8000w piekvermogen in een formaat van een vliegtuigkoffertje. Voorzien van 230v, 12v en USB aansluitingen. Groen opladen op locatie? Als extra optie zijn portable zonnepanelen leverbaar.

Specificaties

Alle technische specs op een rijtje

Power trolley

Typenummer

Afmeting

(HxBxD) 60 x 40 x 25

Accu

Lithium 51.2v 80Ah

Gewicht

30 kg

Aansluitingen

2x230v; 1x12v; 2xUSB; 1xTypeC

Aansluiting zonnepanelen

2Kwh

Power trailer

Met de GH60 aanhanger kunt u eenvoudig groene stroom naar iedere gewenste locatie transporteren. De aanhangers kunnen eenvoudig door onze hybride omvormers worden opgeladen met groene stroom vanaf uw eigen dak of veldopstelling. De aanhangers zijn parallel koppelbaar voor groter vermogen en eenvoudig aan te sluiten op de Energy Hub voor (tijdelijk) groter vermogen. De aanhangers beschikken over aansluitingen voor krachtstroom, 230v en EV (elektrische auto’s).

Specificaties

Alle technische specs op een rijtje

Power trailer

Typenummer

GH60

Afmeting

211 x 130 x 106

Accu

6x Lithium 51.2v 200Ah

Totaal vermogen

61,44 Kwh

Gewicht

max. 750 kg

Aansluitingen

400v krachtstroom (in & uit); 230v; EV lader

Aansluitingen aggregaat 

inclusief start module

Uitvoering

geremd en geveerd

Power container

Onze modulaire Power Container is een perfecte oplossing voor groot mobiel vermogen. Technisch is de Power Container vergelijkbaar met de Power Trailer echter is het vermogen tot een factor 5 uitbreidbaar. Ook deze Power Containers zijn koppelbaar voor groter vermogen. Net zoals bij de Power Trailer zijn alle mogelijke aansluitingen voorhanden.

Specificaties

Alle technische specs op een rijtje

Power container

Typenummer

Afmeting

(LxBxH): 250 x 130 x 180

Accupack

6x Lithium 51.2v 200Ah (in frame/stapelbaar)

Totaal vermogen

61,44 Kwh (max 307,20 Kwh)

Aansluitingen

400v krachtstroom (in & uit); 230v; EV lader

Max. uitbreiding

Modulaire opbouw van 5 accupacks tot max. vermogen van 307,20 Kwh