PowerTrailer

Mobiele energieopslag

Groene energie op iedere gewenste locatie.

De behoefte van bedrijven om zelf opgewekte groene stroom op iedere gewenste locatie te gebruiken en te transporteren groeit snel. Op uw bedrijf heeft u wellicht een overschot van stroom die u via zonnepanelen opwekt. Deze wilt u het liefst gebruiken voor uw elektrisch materieel op uw projecten. Op veel bewoonde plekken is het gebruik van luidruchtige en vervuilende  brandstof aggregaten niet meer toegestaan.

Green Hybrids heeft hiervoor meerder mobiele stroomvoorzieningen ontwikkeld. Deze oplossingen maakt het mogelijk groene energie naar iedere gewenste locatie te transporteren. 

 

PowerTrailer GH60

De accu aanhanger van Green Hybrids

Met de GH60 PowerTrailer van Green Hybrids kunt u eenvoudig uw zelf opgewekte groene stroom naar iedere gewenste locatie transporteren. De aanhangers kunnen eenvoudig door onze hybride omvormers worden opgeladen met groene stroom vanaf uw eigen dak of veldopstelling. De aanhangers zijn parallel koppelbaar voor groter vermogen en eenvoudig aan te sluiten op de Energy Hub voor (tijdelijk) groter vermogen. De inzet van een GH60 PowerTrailer biedt een aantoonbare besparing op brandstofkosten.

Technische specificaties

Green Hybrids PowerTrailer GH60