Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

We hebben de veelgestelde vragen voor u op een rij gezet.

Green Hybrids werkt mee aan het verduurzamen van de bouwplaats. Ons bedrijf is ontstaan vanuit de passie voor duurzame groene energie. Wij realiseren modulaire groene stroominstallaties waarmee bouwbedrijven emissievrij kunnen werken.

Wij bieden de volgende oplossingen, EnergyHub, BATTBOY Zero Emission Power Systems en de Windwokkel (tijdelijk niet leverbaar)

Green Hybrids levert alleen aan de zakelijke markt. Particuliere aanvragen worden helaas door ons niet rechtstreeks in behandeling genomen. Heeft u een installatiepartner in de buurt? Dan komen wij graag met hen in contact.

Dat klopt, door de enorme belangstelling en populariteit van onze complete productlijn hebben we geen capaciteit meer om aan de vraag naar de Windwokkel te voldoen. Dit geldt helaas ook voor aanvragen voor dealerschap m.b.t. de Windwokkel. We verwachten dat deze situatie tot minstens eind juni 2023 zal duren.

Al onze producten leveren en installeren we door heel Nederland. We opereren vanuit onze centrale werkplek in Montfoort (Utrecht).

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.