Huur indicaties

(bij 1 maand huur)

Tijdelijk energie nodig op uw project?

Emissievrij en stil werken

Green Hybrids introduceert BATTBOY Zero Emission Power Systems. Een modulair batterij systeem waarbij u zelf kunt bepalen hoe emissie vrij u wilt werken.

Voor tijdelijke bouwprojecten bieden wij de mogelijkheid om de BATTBOY systemen voor een bepaalde periode te huren. Hier vindt u een overzicht van de mogelijkheden en prijs indicaties.

BATTBOY mobiele accusystemen huren bij Green Hybrids is eigenlijk heel simpel. We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek hoe het werkt en wat het kost. Zo zijn er nooit verrassingen.

Onze BATTBOY systemen vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde. Daarom vragen wij een borgsom. Dit borgbedrag verschilt per BATTBOY. Levert u de BATTBOY na de huurperiode in goede staat bij ons in? Dan krijgt u de borg direct terug. 

Alle BATTBOYS die u bij ons huurt, zijn in goede technische en optische staat. We rekenen erop dat u het ze ook weer schoon en in goede staat terugbrengt. Is dit onverhoopt niet het geval, dan brengen we eventueel reinigings- en/of reparatiekosten achteraf in rekening.

Vraag naar prijzen en beschikbaarheid

Vraag onze koop- en huurprijslijst en bereken zelf wat u het beste past.

Onze verhuur vloot

Van 60 tot 400 KWh capaciteit

BATTBOY 60 Mobile

battboy 60 mobile

BATTBOY 120

battboy 120

BATTBOY 200

BATTBOY 400