Over Green Hybrids

Samen werken voor emissievrij werken op iedere locatie!

Green Hybrids ontwikkeld en levert mobiele batterijsystemen voor de opslag en transport van groene energie naar emissievrije gebieden. Deze innovatieve batterijsystemen leveren wij onder de merknaam BATTBOY. 

Emissievrij werken heeft enige tijd zijn intrede gedaan en zal al snel de nieuwe standaard worden.  Diesel gestookte apparatuur verdwijnt en zal vervangen worden door elektrische en/of waterstof varianten.

Onze specialiteit ligt in het adviseren van klanten over de inzet van onze producten op projecten, met als doel emissievrij werken op iedere locatie mogelijk te maken.

Emissievrij werken met accu containers van Green Hybrids

Wij veranderen mee in een snel veranderende wereld.

Onze missie

Green Hybrids streeft naar een emissievrije toekomst door innovatieve, verplaatsbare accusystemen te bieden die bedrijven in staat stellen overal duurzaam te werken. Wij verbinden vooruitstrevende technologie met gebruikerservaring. Zo helpen wij bedrijven om emissievrij te kunnen werken op projecten en gebruik te maken van zelf opgewekte groene stroom.

Managing Green Energy!

Waar we voor staan en waar we voor gaan!

Onze visie

Green Hybrids streeft naar een toekomst waar bedrijven overal emissievrij werken, dankzij zelf opgewekte groene stroom. Onze BATTBOY-accusystemen zijn de sleutel tot deze visie: makkelijk verplaatsbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk. In sectoren als bouw, infra en groenvoorziening, waar emissievrij werken de norm wordt, willen wij de koploper zijn. Wij zetten ons in om voortdurend innovatieve producten te ontwikkelen en bieden deskundig advies zodat bedrijven emissievrij kunnen werken op iedere locatie.  

Green Hybrids en Partners

Een hechte en gecoördineerde groep van gespecialiseerde partners onder regie van Green Hybrids. Met één gezamenlijk doel; betrouwbare en duurzame energieoplossingen bieden, waarbij elke partner zijn unieke expertise inbrengt. Van leasing door Econocom en subsidie door De Breed tot aan gespecialiseerde assemblage door Van den Pol Elektrotechniek. 

Scroll naar boven