Opladen van elektrisch materieel.

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektrisch materieel op de bouwplaats. Om dit materieel op te laden met groene energie kan de EnergyHub worden voorzien van een docking station. Dit docking station wordt gevoed door wind en zonenergie. Met onze innovatieve aanhanger, voorzien van een accuopslagsysteem kunt u zelfs eenvoudig externe groene energie aanleveren. Bijvoorbeeld vanuit uw bedrijf. Hiermee voorkomt u het gebruik van luidruchtige en vervuilende brandstofaggregaten.

Op deze manier maakt u maximaal gebruik van de opgewekte groene stroom op projecten. Dit kunt u weer maximaal benutten bij het inschrijven op aanbestedingen en het scoren op duurzaamheid.

De voordelen:

EnergyHub

Opwekken en leveren van groene energie op de bouwplaats.

Een échte eyecatcher op de bouwplaats, deze EnergyHub van Green Hybrids. De Windwokkel™ gecombineerd met zonnepanelen en accu’s op een robuust frame. De Energyhubs van Green Hybrids worden gemonteerd op een 10ft of 20 ft container en zijn verkrijgbaar in de huisstijlkleuren met bedrijfslogo. Naast het opwekken van groene energie, zijn ze daarom ook uitermate geschikt voor marketinguitingen op uw project. 

Uitbreidbare accusystemen

De EnergyHub is uit te breiden met accusystemen om de opgewekte groene stroom op te slaan voor later gebruik. Hiervoor beschikt Green Hybrids over AGM en Lithium (Lifepo4) accu’s die volledig op maat gemaakt worden. De opslagsystemen zijn modulair en kunnen meegroeien in de toenemende behoefte van zelfopslag. Ook krachtstroom is op de bouwplaats mogelijk via de EnergyHub.

Specificaties

Alle technische specs op een rijtje