Whitepapers

Verrijk uw kennis over emissievrij bouwen. In onze whitepaper beschrijven wij herkenbare problemen van bouw- en infrabedrijven bij het emissievrij werken op tijdelijke locaties. Tevens beschrijven wij de oplossing vanuit onze ervaring met onze mobiele batterijsystemen. Praktisch onderbouwd met voorbeelden van bedrijven in de bouw- en infrasector. Download hier onze whitepapers.

Heb ik dadelijk nog wel een stopcontact
Heb ik dadelijk nog wel een stopcontact in de stad?
Met de naderende 2025-regelgeving voor emissievrij werken in stedelijke gebieden, staan bouw- en infrabedrijven voor een grote uitdaging: het vinden van een betrouwbare en toegankelijke elektriciteitsbron in het hart van de stad. Deze whitepaper introduceert de oplossing met een batterij opslagsysteem.
Geen of te kleine bouwstroomaansluiting
Geen of te kleine bouwstroomaansluiting?
Hoe los ik dit op met een batterijpakket? De bouwsector staat voor een uitdaging: terwijl de energiebehoefte op de bouwplaats stijgt, blijven de bouwstroomaansluitingen achter. Onze nieuwste whitepaper belicht de mobiele BATT-Boy batterijsystemen van Green Hybrids als innovatieve oplossing voor dit probleem.
Hoe krijg ik mijn elektrisch materieel geladen?
Hoe krijg ik mijn elektrisch materieel geladen?
De bouwsector staat voor de uitdaging om al het elektrisch materieel op de bouwplaats tijdig op te laden. Onze nieuwste whitepaper belicht de mobiele BATT-Boy batterijsystemen van Green Hybrids als innovatieve oplossing voor dit probleem. Met een praktijkvoorbeeld van ├ęcht emissievrij werken door Van Aalsburg B.V.
Scroll naar boven