Voordelen van een Windwokkel

Zichtbaar duurzaam ondernemen

Windwokkel™ geluidsrapport

Het geluidsniveau van de Windwokkel™

De windkaart van Nederland

Bepaal hier uw windgebied

Is mijn locatie geschikt?

Voor het plaatsen van een Windwokkel

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR
Helaas zijn wij genoodzaakt u mede te delen dat wij tot nader order geen nieuwe aanvragen voor Windwokkels in behandeling kunnen nemen. Door de enorme belangstelling en populariteit van onze complete productlijn hebben we geen capaciteit meer om aan de vraag naar de Windwokkel te voldoen. Dit geldt helaas ook voor aanvragen voor dealerschap m.b.t. de Windwokkel.

We verwachten dat deze situatie tot minstens Q2 2024 zal duren.

Vervang uw vlaggenmast voor een Windwokkel

Zichtbaar duurzaam ondernemen

Wilt u laten zien dat u duurzaam onderneemt? Dan is de Windwokkel de oplossing. 

De Windwokkel combineert uw reclame uitingen met de  opbrengst van groene windenergie. De vormgeving van de Windwokkel™ is gracieus en hij is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. U hoeft niet meer uit te leggen dat u duurzaam onderneemt wanneer u deze Windwokkels voor uw pand heeft draaien.

windwokkel

Maak van de Windwokkel™ een fantastisch marketinginstrument!

De Windwokkel™ is leverbaar in vrijwel elke kleur en kan worden voorzien van elke reclame-uiting en/of logo. Onze studio maakt geheel vrijblijvend een presentatie van de Windwokkel™, voorzien van uw logo’s. Tevens kunnen we de Windwokkel afbeelden en inpassen op en rond uw eigen locatie.

windwokkel

De combinatie met zonnepanelen

De maximale opbrengst uit moeder natuur?

Een combinatie van Windwokkels™, een beperkt aantal zonnepanelen, een hybride manager en een Lithium (Lifepo4) accupakket zorgt voor een perfecte seizoen balans bij het opwekken van groene energie. Het plaatsen van de Windwokkel kan op een 4 meter paal met betonnen fundering.

windwokkel

Specificaties

Windwokkel™ On-grid en Off-grid

Realtime windkaart

Bekijk hier de actuele windsnelheid en richting in Nederland

Is uw locatie geschikt?

Bepaal hier of uw locatie geschikt is voor het plaatsen van een Windwokkel

Om de Windwokkel volledig tot zijn recht te laten komen zijn er een aantal voorwaarden waaraan uw locatie moet voldoen. Deze helpen u om te bepalen of een Windwokkel in uw situatie interessant is. 

Voorwaarden locatie

1. De Windwokkel moet op een vrije plek kunnen staan. Dit betekent dat ca. 50 meter rondom de Windwokkel geen obstakels hoger dan de Windwokkel (6 meter) kunnen staan. Denk aan bomen en schuren.
2. De Windwokkel wordt standaard op een 4 meter paal en een betonfundering geplaatst.
3. Wanneer u de Windwokkel op het dak van een huis of schuur wilt plaatsen dient er allereerst een verificatieberekening te worden gemaakt door een extern ingenieursbureau.
4. Als het gaat om vergunningen zien wij dat er bij gemeenten steeds meer mogelijk is. Wel raden wij u aan om eerst advies te vragen bij uw gemeente én uw buren.
5. De Windwokkel valt niet onder de subsidieregeling voor kleine windmolens. Of u eventueel toch in aanmerking komt voor subsidie kunt u ook navragen bij uw gemeente.
6. Bent u particulier? De windwokkels worden enkel zakelijk geïnstalleerd en kunnen niet worden gebruikt voor particuliere doeleinden.

Opbrengst
De opbrengst van de Windwokkel is locatie afhankelijk. In het beste windgebied aan de kust hebben wij opbrengsten tussen de 2.000 en 3.000 KW op jaarbasis gerealiseerd. Nederland is echter verdeeld in 3 windgebieden. Op deze pagina vindt u de windkaart van Nederland. Hierin kunt u zelf bepalen in welk windgebied u zicht bevindt en of er voldoende wind is om uw Windwokkel rendabel te laten zijn.

Prijzen

Onderstaand kunt u de brochure van de Windwokkel downloaden. Hierin vindt u informatie over de mogelijkheden en de prijzen. Wij adviseren u om eerst een berekening te maken om de kosten en baten tegenover elkaar te zetten.

Is de Windwokkels interessant voor u? Wij maken graag voor u een offerte op maat.